Kaapstad vervolg

Toch nog even een berichtje vanuit Kaapstad. Het euvel met het uploaden van de foto's is verholpen, zodat we nu wel wat foto's kunnen plaatsen. Het bleek dat we de camera op de computer van de buurman hadden aangesloten. Ach ja, niet alleen de auto's rijden links, maar ook de computers staan aan de andere kan ;)

Afgelopen zondag een auto gehuurd en naar Cape Point gereden. Het is eerst wel even wennen aan de rechterkant instappen en alsmaar links blijven rijden. Met name bij het invoegen en de weg oprijden.

De dag en de omgeving waren schitterend. Bij Boulders beach zijn we naar de Pinguin-kolonie gereden. Daarbij ook het waarschuwingsbord voor overstekende pinguins niet gemist (Erik!). Vervolgens opgeschrikt door een aantal bavianen die plotseling de weg overstaken. Die beesten zijn alles behalve schuw. Bij Cape Point stalen ze eten van niets vermoedende toeristen, echt hilarisch.

Vandaag de Winetour gedaan naar Stellenbosch en Franschhoek. Was ook fantastisch, alleen na de hele dag wijn nippen krijg je toch wel ontzettend veel zin in een goed glas bier. En ja, van al dat wijn proeven wordt je aangeschoten. Terugweg dus heerlijk geslapen :D

Morgen naar Hermanus, walvissen spotten

Groetjes, Volken en Grietsje

Laatste foto's

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer